Kraftfull värmepump från BAXI! Värde 49 950 kr

Kraftfull värmepump från BAXI! Värde 49 950 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Nya luft-/vattenvärmepumpen Bonus Air 12 från Invest Living är en vidareutveckling av den populära Bonus Air 10. Bonus Air 12 är en mer kompakt och tystare värmepump, men trots det kraftfullare än Bonus Air 10. En annan nyhet är färgdisplayen med touchstyrning.

Bonus Air 12 lämpar sig väl för olika inkopplingsprinciper. Seriekopplad med befintlig el-, olje- eller vedpanna (flytande kondensering) och/eller mot en tank (fast kondensering). Har du redan en attenburen anläggning kan du enkelt komplettera med Bonus Air 12. Vi lämnar en av marknadens sannolikt bästa garantier: 5 år på kompressor och 3 år på värmepumpsfunktion.

 

Fakta

Värmepumpen är utvecklad och testad av Invest Livings team tillsammans med tekniker från
tillverkaren. Alla komponenter är noggrant utvalda och testade både i laboratoriemiljö och i strängt nordiskt klimat. Bonus Air 12 har en nominell maximal uteffekt på 11 kW och täcker de flesta fastigheter från 80-200 m2.

Bonus Air 12 är en luft-/vattenvärmepump utan innedel. Hela värmepumpsfunktionen är inbyggd i utedelen. Bonus Air 12 klarar att som enda värmekälla ge en fullgod värmekomfort i de flesta hus men den är även optimal att ansluta mot en befintlig panna eller ackumulatortank. Som vedeldare kan du minska ditt vedbehov helt eller delvis. De som eldar några kubikmeter ved när det är som kallast och later värmepumpen sköta driften övriga året kan vara en vinnare I framtiden. Då kan man spara pengar genom att minska effektbehovet av el vid hög belastning av elnätet och på så sätt få en lägre effektavgift.

 

Om Baxi

I snart tre decennier har våra pannor värmt svenska hem. För oss på Baxi går miljö och service hand i hand. Att välja ett värmesystem från Baxi är ett smart val som värnar om miljön för framtida generationer.

Vi på Baxi levererar produkter inom värme och uppvärmning - vedpannorpelletspannorpelletskaminerbraskaminer och solpaneler. I vårt klimat uppe i norr är pålitlig värme ett måste i varje boende. Med produkter från Baxi kan du alltid känna dig trygg att du har effektiva, miljövänliga och pålitliga värmeprodukter. Värme och trygghet är också värdeord som genomsyrar hela vårt arbetssätt och vår attityd mot våra kunder.

 

 Ladda ner manual

 Ladda ner produktblad

 

Läs mer på www.baxi.se

Värde 49 950​ kr. Hur mycket bjuder du?

 Baxi på Facebook

 Baxi på Youtube

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...