Gör sockervadd i ditt eget kök! Värde 349 kr

Gör sockervadd i ditt eget kök! Värde 349 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Nu finns räddningen för dig som i smyg alltid haft den himmelska sockervadden som främsta anledning till att besöka cirkusar och nöjesfält. Med en Retro Line i ”retrodesign” kan du själva skapa denna smått magiska sötsak utan problem. Det enda du behöver utöver själva apparaten är socker, resten sköter maskinen åt dig. Sockervaddsmaskinen är dessutom en given succé på alla barnkalas!

Värm upp maskinen och efter en kort stund är den redo att ta emot första laddningen socker (ca 1 matsked). Sedan använder du en medföljande pinne och ”fångar” upp sockertrådarna, efter ett par minuter så står du där med en fin sockervadd i handen. Maskinen är liten och smidig vilket gör den lätt att förvara när den inte används.

Dessutom är det enkelt att rengöra den, så det finns egentligen inga anledningar till att inte ta fram den och njuta lite oftare.

 

- Svensk bruksanvisning

- Snygg retrodesign

- Perfekt för alla typer av fester och barnkalas.

- Enkel att rengöra

- Alla lösa delar går att diska i diskmaskin

- Lätt att använda

- Ett mått för socker medföljer.

- Effekt: 500W

 

ÖVRIGT:  500W

 

RETROHOLICS.SE
Retroholics.se är en webbutik som säljer endast produkter som är inspirerade av nostalgi, retro, vintage och 50 / 60 –talet. Retroholics.se är licensierad att i skandinavien (Sverige, Finland & Danmark) företräda och sälja produkter av Coca Cola, Elvis Presley, Ford, GM General Motors, Carroll Shelby, Nostalgia Electrics, ROUTE 66, SUNBELT GIFTS, Retro Series och många fler.

 

Läs mer på www.retroholics.se

Värde 349 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...