Energisnål och miljövänlig vindsavfuktare med lång livslängd! Värde 9 995 kr

Energisnål och miljövänlig vindsavfuktare med lång livslängd! Värde 9 995 kr

- 2 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Ett miljövänligt mögelskydd för vinden

 

  • Extremt energisnål
  • Minimalt underhåll
  • Lång livslängd
  • Hög säkerhet
  • Uppfyller byggnorm BBR 06 gällande fukt/brandskydd

 

Vindsavfuktaren Trygghetsvakten Vind känd från Äntligen hemma i Tv4 och Sofias änglar samt Arga snickaren i Kanal 5.

Principen är verifierad av Chalmers samt Lunds Tekniska Högskola som sitter idag i ca 17 000 fastigheter är en mycket energieffektiv avfuktare för vind.  Den är baserad på en hygrodynamisk avfuktning som skyddar vinden från fukt, lukt, mögel och röta.

Vindsavfuktaren är byggd med hjälp av modern teknik med ett minimalt krav på underhåll, en extremt låg energiförbrukning och är enkel att installera så att en del gör det själv. Tack vare det minimala underhållskravet och avfuktarens långa livslängd kan vi erbjuda marknadens säkraste lösning för uteluftsventilerade vindar.

TrygghetsVakten Vind använder kontrollerad ventilation, det vill säga, övervakar klimatet i vindsutrymmet och jämför det med utomhusklimatet. Systemet ventilerar då in torr luft när det är möjligt och värmer när det är nödvändigt. Genom att utnyttja torra perioder i utomhusklimatet avfuktar systemet extremt energisnålt.  Du hittar mer gällande avfuktare för vind i rubrikerna uppe till vänster.

Önskar du komma i kontakt med en installatör?  Klicka här!

 

Läs mer på vår hemsida, www.trygghetsvakten.se

Värde 9 995 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...