Ha roligt i trädgården med en svensktillverkad klassisk gunga! Värde 1 299 kr

Ha roligt i trädgården med en svensktillverkad klassisk gunga! Värde 1 299 kr

- 1 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Svensktillverkad klassisk gunga som har tillverkats av Hörby Bruk i 50 år. Gungans konstruktion är väl genomtänkt där alla delar och material är valda med minutiös noggrannhet. Detta för att minimera slitaget och därigenom ge ökad säkerhet och lekglädje för barnen. Är CE- och TÜV- godkänd för lek i den privata trädgården.

  • Två enkelgungor och en dubbelgunga. Kraftiga sitsar med rundade kanter av UV-beständig plast. Max belastning per sittplats 50 kg.
  • Stabilt stålrörsstativ med en hel bom och hela ben samt svetsade benfästen. Säkra klämskydd. Fotplattor för alternativ förankring.
  • Enkel att montera.
  • Är CE- och TÜV- godkänd för lek i den privata trädgården
  • Gungan är designskyddad

 

Max last: 50 kg per sits

Tillbehör: 4018 Förankringsdon 4 st

Ytbehandling: Pulverlackerad

Egenvikt: 22 kg

Antal per specialpall: 25 st

Transportvolym: 89 dm3

TotalmåttH: 1850 x L 2150 mm

Förpackning: 2200 x 220 x 185 mm

 

 Monteringsanvisningar

 

Om Hörby Bruk

Hörby Bruk är ett välkänt varumärke och vi är sedan många år tillbaka marknadsledande på skottkärror i Sverige. Vi är också en ledande producent i Norden på lekredskap för den privata trädgården. Och flera av våra produkter har genom åren blivit välkända klassiker. En anledning till detta är att vi konsekvent kombinerar lång svensk hantverkstradition med modern teknik i vår produktion. Resultatet är en unik kvalitet och ergonomi som inte bara syns utan som också upplevs, år efter år, från generation till generation. Vi är mycket stolta över att föra svensk hantverkstradition vidare in i framtiden.

 

Läs mer på www.horbybruk.se

Värde 1 299 kr. Hur mycket bjuder du?

 

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...