Fina stolar i träslaget Teak i set om 4! Värde 7 200 kr

Fina stolar i träslaget Teak i set om 4! Värde 7 200 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.

Vår historia – från planta till möbel
 

Tectona är i grunden ett planterings och skogsföretag som sedan det grundades 2006 har planterat över en halv miljon träd över flera hundra hektar mark.

”Redan när jag satte den första teakplantan i jorden 2005 har jag önskat och planerat för att tillverka produkter av våra teakträd. Vi har på riktigt varit med hela vägen från planta till färdig produkt. För mig är en teakmöbel inte bara en möbel. Det är en historia som för mig har ett annat och högre värde. Efter att i över ett decennium planterat, rensat, stamkvistat och vårdat träden får man en särskild relation till träden. Jag älskar träd! Därför är det viktigt för oss att i produktionen lämna så lite spill som möjligt. Det är också mycket viktigt att design och kvalitet håller en lång tid framöver. Det är en dröm för mig som går i uppfyllelse när vi nu under varumärket sweteak designar, tillverkar och marknadsför möbler och andra produkter av våra och andras teakträd.

Vacker stol i massiv teak. Produktionskvaliteten är mycket hög i denna vackra naturprodukt.

Teak är ett mycket tåligt träslag och därför lämpar sig denna stol särskilt väl för uterum, växthus, orangerier mm.

Sitthöjd 45 cm
bredd 47 cm
höjd 83 cm

Vikt 7 kg
Dimensioner 60 x 50 x 83 cm

4 stycken stolar.

Läs mer på sweteak.se

Värde 7 200 kr. Hur mycket bjuder du?

 

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...