Skydda din pool med ett lågt stilrent pooltak! Värde 170 800 kr

Skydda din pool med ett lågt stilrent pooltak! Värde 170 800 kr

- 1 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Viva Terra 4,5 X 8,5 X 0,57m (4 sektioner)​ VIVA TERRA är det lägsta pooltaket i Termatecs produktprogram och följer nästan terrängen. När det är stängt låter det dig njuta av full utsikt över trädgården och din pool. När det är öppet så är pooltaket ett diskret och utrymmessnålt tak som passar modern bostadsarkitektur. De som söker efter ett nästan osynligt pooltak och ändå vill ha synliga fördelar med ett pooltak, som skydd mot skräp i vattnet, reglering av vattentemperaturen och skydd mot oavsiktligt fall in i poolen, kommer att uppskatta detta pooltak.

Enkelskenesystemet hos pooltaket Viva Terra medger hinderfritt tillträde från tre av poolens sidor, är utrymmesbesparande och enkelt att underhålla. Det är mycket lätt att öppna eller stänga taket, även med en skena. 

Pooltak Viva Terra - ha din pool under kontroll och låt Viva Terra smälta in i din trädgård!

 

Låt inte årstid och väder avgöra när du skall bada i din pool!

 

​Termatec är leverantör av pooltak i ​​​​​​​premiumsegmentet. Vi har varit verksamma sedan 1995 med lokal representation i Skandinavien sedan 2002.

 

TOPPKVALITET

Våra produkter har fått en rad utmärkelser och deras kvalitet och höga funktionalitet har lovordats av experter runt om i världen.

 

TILLFÖRLITLIGHET

Vi använder enbart material av hög kvalitet och lång hållbarhet.

 

ENKEL ANVÄNDNING

Tack vare vårt unika skensystem kan du enkelt öppna och stänga pooltaket när du vill.

 

SÄKERHET

Våra pooltak kan tryggt stängas och låsas för maximal säkerhet. Allt är under din kontroll.

 

HJÄLPSAM PERSONAL

Ett personligt bemötande till våra kunder är en prioritet för vårt företag. Varje produkt är anpassad till dina önskemål och behov.

 

VARIABILITET

Använd din uteplats eller pool i alla väder, öppna taket när det är varmt, stäng det för att skydda dig mot kyla och regn.

 

LÅNGTIDSSERVICE

Vi tillhandahåller en unik omsorg från första kontakten och långt efter leverans av produkten. Lämna alla bekymmer till oss.

 

DESIGN

Våra tak och deras utformning baseras på de senaste arkitekturtrenderna. Vi har en lösning till varje trädgård.

 

Läs mer på www.pooltak.se

Värde 170 800. Hur mycket bjuder du?

Frakt tillkommer med 10 000:- inkl moms (Malmö – Sthlm S)

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...