Skydda ditt hus med en miljövänlig avfuktare för krypgrund! Värde 5 985 kr

Skydda ditt hus med en miljövänlig avfuktare för krypgrund! Värde 5 985 kr

- 1 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.

TrygghetsVakten Krypgrund är en miljövänlig termisk luftavfuktare för krypgrund och torpargrundAvfuktaren skyddar din krypgrund eller torpargrund mot fuktrelaterade skador såsom lukt, mögel och röta. Avfuktaren är enkel att installera och kräver ingen specialutbildning för att hantera.

TrygghetsVakten krypgrund är en modern avfuktare konstruerad uteslutande för att skydda krypgrunder och torpargrunder mot fuktrelaterade skador. I och med att systemet är skräddarsytt för krypgrunder, utan att behöva ta hänsyn till andra avfuktningsbehov är det ett självklart val för skydd av din krypgrund.

Driftssäkerhet, underhåll och stabilitet över tid är andra egenskaper vi tagit hänsyn till när vi konstruerade denna avfuktare. Systemet är designat för att hålla minst 50 år i krypgrunden utan underhåll.

Helt tyst!  Genom att den inte har några rörliga delar.är Trygghetsvakten Krypgrund den enda krypgrundsavfuktaren på marknaden som är helt tyst.

Installationen är oftast mycket enkel och många av våra kunder hanterar installationen i krypgrunden på egen hand.

Energiförbrukningen är mycket låg jämfört med andra krypgrundsavfuktare. Ofta mindre än en fjärdedel. Det vill säga ca 7 kwh per kvm och år. Ett hus med en byggyta på 100 kvm har oftast en årsförbrukning på mindre än 700 kwh.

Faktum är att TrygghetsVakten krypgrund i många hus sänker den totala energiförbrukningen, dvs uppvärmningskostnaden sjunker mer än vad TrygghetsVakten krypgrund förbrukar för sin egen del.
Huvudsakligen beror det på att krypgrunden eller torpargrunden kyls ut mindre på vintern men också på att isoleringen bjälklaget är effektivare då den är torr. Många användare har uppgett att dom även upplever att golven blir varmare vintertid.

TrygghetsVakten krypgrund skyddar också mot illaluktande jordbakterier (mikrobiell lukt) och andra fuktskador genom att den relativa fuktigheten hålls nere. Framtida behov av mögelsanering i krypgrunden hindras effektivt.

Läs mer om hur krypgrundsavfuktaren fungerar här

 

 Produktblad

 Garantivillkor

 Installation

 

Läs mer på www.trygghetsvakten.se

Värde 5 985 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...