Smart robotdammsugare som hjälper dig med städningen! Värde 7 995 kr

Smart robotdammsugare som hjälper dig med städningen! Värde 7 995 kr

- 10 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Den senaste och mest innovativa robotdammsugaren från Cleanmate. Med hjälp av Cleanmate-appen kan du kontrollera din robotdammsugare. Robotdammsugarens rörelsemönster lagras med hjälp av en karta så att den undviker att göra rent på samma ställe två gånger. S 1000 är precis som S 900 utrustad med 4 st light touch-sensorer, IR-sensorer och 5 st IR avsatts-sensorer. Det som gör Cleanmate S 1000 unik är att den har 3 st ultrasound/ ultrasonic-sensorer, som gör att robotdammsugaren kan upptäcka mycket avancerade hinder, såsom transparent glas och mycket smala objekt. Detta medför att Cleanmate S 1000 arbetar på ett säkrare och mer effektivt sätt än tidigare. Robotdammsugaren är även utrustad med en lättskött digital display, våttorkningsfunktion och en effektiv rullborste för bästa städresultat. Hela 8 st tillbehör ingår i Cleanmate S 1000.

 

Dubbla sidborstar:  Ja     

Light touch-sensorer:  4 st  App-funktion:  Ja 

IR-sensorer:  Ja  IR avsatts-sensorer:  5 st 

Manuell Laddfunktion:  Ja  Laddtid:  4 h 

Laddare:  DC 24V 600 MA  Batteri:  LI-ION 14.6V 

Battarikapacitet:  2600 MAH  Ström:  AC100~240V 

Kapacitet dammbehållare:  5 dl  Hinder/Trösklar/Mattor:  Upp till 12 mm 

Låg ljudnivå:  60 dB  Höjd:  8,5 cm 

Vikt:  3,5 kg  CE-märkt:  Ja 

ROHS certifierad:  Ja 

 

Coolest.se ägs utav grossistföretaget EKC Nordic Trading AB som startades redan 1972 och som sedan dess varit i familjens ägo. Sedan 2007 har EKC Nordic Trading bedrivit grossistverksamhet med import av The MSpa utespa, AEE actionkameror, Gyroway ståhjulingar samt Cleanmate robotdammsugare. Företaget arbetar med marknadsföring och försäljning av dessa varumärken på den nordiska marknaden. Även försäljning av produkter anpassade för kampanjer och promotion är en del av verksamheten.

 

Läs mer på www.coolest.se

Värde 7 995 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...