Maximera arom och smaker i ditt vin! Värde 14 995 kr

Maximera arom och smaker i ditt vin! Värde 14 995 kr

- 1 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Isommelier Pro ger ditt vin sin fulla potential genom att maximera arom och smaker. Dekantern ger dig en effektiv dekantering genom att låta högt koncentrerat och renat syre komma i kontakt med hela volymen vin. Detta ger en mer effektiv och jämn luftning. Isommelier Pro reducerar även effektivt spår av metanol, svaveldioxid och andra skadliga ämnen i vinet. Hela 90% av syret som slussas ut genom karaffen är helt renat.

I den medföljande Ifavne appen hittar du information från vingårdar och rekommendationer på dekanteringstider från professionella vinkännare. Appen tillåter även dig att styra isommelier Pro trådlöst via Wifi uppkoppling. Eller om du så önskar att med enkla touch knappar starta, pausa och stoppa din dekantering efter egen smak. När du sen hittat din föredragna dekanteringstid är det även lätt att spara denna som favorit. 

Produktspecifikation:
• Färgval: Svart 
• Enkel att använda 
• Medföljande karaff på 750ml. 
• Ifavne appen är kompatiebel med både iOS och android 
• Spänning 220-240 V 
• Effekt 80-90 W 

 

 

Om vinkylen.se 

Hos oss hittar du vinkylarvinlagringsskåp och multifunktionslagringsskåp i varierande storlekar för att passa alla behov. Våra vinlagringsskåp rymmer från 12 upp till 300 flaskor och har de egenskaper du behöver för säker lagring och förvaring av dina viner. Vi levererar hem till dig i hela Sverige så du behöver inte hämta ut din vinkyl på ett uthämtningsställe. På Vinkylen.se säljer vi endast originalprodukter från väletablerade varumärken såsom Climadiff, mQuvée, Severin med flera. Låt er inte luras av dåliga kopior som finns på marknaden idag. Vi har ett heltäckande nät för service. Läs gärna även vår köpguide om du är osäker på vilken produkt du behöver.

 

Läs mer på www.vinkylen.se

Värde 14 995 kr. Hur mycekt bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...