Slipp krångla med sladdar med dessa trådlösa hörlurar! Värde 499kr

Slipp krångla med sladdar med dessa trådlösa hörlurar! Värde 499kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


BLUETOOTH IN EAR HÖRLUR – 2 st.

 

En liten och smidig bluetooth In-Ear hörlur med snygg design.

Du ansluter den enkelt via bluetooth till din telefon (passar alla bluetooth enheter) och är  perfekt för dig som tröttnat på att krångla med sladdar!

Hörlurarna presterar riktigt bra ljud både när du spelar din favoritmusik och under dina samtal.

 

Inkluderad i förpackningen:

2x Bluetooth in ears (parkopplade)

1x laddningskabel

1x Manual

 

Om Merskal of Sweden

Mobilplånböcker, mobilskal och mobilfodral noggrant framtagna i Sverige

Merskals övergripande affärsidé är att erbjuda alla som äger en mobiltelefon, ung som gammal, ett prisvärt, trendigt och funktionellt sortiment av mobilplånböcker, mobilskal, mobilfodral och tillbehör. Genom många års utveckling inom produktionsteknik och hantverk kan vi stolt presentera åtskilliga kollektioner med fokus på smarta funktioner och design. Resultatet är unika, handgjorda produkter med hög kvalité där noga utvalda material och svensk design utgör grunden.

Allt började med en envis, målmedveten och idérik entreprenör i Norrland som tillsammans med ett designteam med fingertoppkänsla och tillförlitliga leverantörer skulle göra denna dröm verklighet. Den första mobilplånboken med magnetfunktion skapades redan 2010 av Merskal Of Sweden och blev startskottet för något unikt. Idag har Magneto Original mobilplånboken sålt i över 300 000 exemplar.

Våra trendiga mobilskal kan du se hos många populära bloggare – stor popularitet fick våra marmorskal, där vår trendspaning och designteam återigen visar sin styrka i att följa rätt trender och ligga före konkurrensen.

Vi är early adaptors, vi är ett gäng härliga människor, vi älskar det vi tar fram – Vi är Merskal Of Sweden!

 

Läs mer på www.merskal.se

Värde 499 kr. Hur mycket bjuder du?

 Merskal på Facebook

 Merskal på Instagram

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...