Få effektivt och enkelt torr luft i stugan med en solventilator! Värde 4 950 kr

Få effektivt och enkelt torr luft i stugan med en solventilator! Värde 4 950 kr

- 5 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Med AirPlus solventilator får du effektivt och enkelt torr luft i stugan! Airplus 120 har ogckså justerbar luftintag så du kan ventilera luft eller värma upp innluften.

• Förbättrar inomhusklimatet
• Luften i stugan blir torr
• AirPlus 100 och 120 har reglerbart luftintag som gör att inneluften kan recirkuleras
• Det är lättare att värma upp ett rum som har torr luft
• Mycket enkel montering

Stugor och andra utrymmen som står ouppvärmda under längre perioder får en instängd, fuktig och rå luft som kan ta lång tid att bli av med. Med hjälp av AirPlus solventilator utnyttjar man effektivt värmen från solen och kan förse stugan med torr, frisk och uppvärmd luft.
Air Plus utnyttjar både solvärme- och solcellstekniken på ett helt nytt sätt. Solvärmepanelen fångar i ytskiktet, som består av ett speciellt härdat glas, maximalt av solstrålningen och värmer upp luften i panelen. Integrerat i solvärmepanelens övre del finns en effektiv tunnfilmspanel som driver den inbyggda fläkten. Fläkten
som styrs av en rumstermostat blåser in den torra och varma luften och driver bort kondens och fukt.
Flexibelt genomföringsrör och ventilationsgaller medföljer. Enkel montering.

 

Här hittar du information:

Diameter, rör:

110 mm

Effekt, fläkt:

6W 12V

Färg, ram:

Svart

Luftvolym/t

120 m³

Mått (H x B x D):

1460 x 664 x 85 mm

Rek. yta

upp till 100 m²

Temp. ut:

35° - 80°

Vikt:

25 kg

 

Om oss

Sunwind Gylling har som företag alltsedan starten i mitten av 1980-talet varit den ledande leverantören i Sverige av energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet. Under åren har denna affärsidé utvecklats och fördjupats. Ett bredare utbud av produkter och nya tekniska lösningar har gjort det möjligt att erbjuda stugägare en komfort och bekvämlighet som är fullt jämförbar med den som ordinarie elnät kan erbjuda.

Vårt sortiment omfattas numera också av produkter för båtliv, husvagn och husbil kompletterat med komfortlösningar för trädgården och fritidshus med el.

 

Läs mer på www.sunwind.se

Värde 4 950 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...