Färdig badtunna inkl. kamin, kaminskydd, rökrör och bottenventil! Värde 19 900 kr

Färdig badtunna inkl. kamin, kaminskydd, rökrör och bottenventil! Värde 19 900 kr


Badtunna Trädgård är en helt färdig badtunna – inklusive kamin, kaminskydd, rökrör och bottenventil – med träpanel runt om och klar att användas. Det enda som behövs är ett jämnt underlag att placera tunnan på, till exempel sand eller grus eller en regelbotten av något slag. Även här krävs god tillgång på vatten då vattnet bör bytas efter några bad.

Utvändiga mått med sarg 220x220x96 cm
Invändiga mått 200x200x96 cm
Djup 96 cm
Antal hörn 10
För 3-7 pers
Volym ca 1700 liter
Vikt ca 300 kg
Fylltid ca 1,5-2 timmar
Värmtid från 5-10 grader till 37 grader, ca 1,5-2,5 timmar

 

Kamin, kaminskydd, bottenventil och rökrör ingår alltid i grundutförande.

 

Om oss

Sandström Innovation har egen produktutveckling där våra produkter ständigt förbättras för att motsvara våra egna och kundernas krav. Produktionen sker i ändamålsenliga lokaler på ett kvalitetssäkert och rationellt sätt samt med moderna metoder och verktyg.

De huvudsakliga produkterna är idag båtar, badtunnor och jordkällare. Båtprogrammet består av 19 unika modeller, från minsta modellen Sandström Basic 340 till största Sandström Classic 620 MC. Dessa säljs via ett 60-tal återförsäljare i hela norden samt även i Tyskland och på Grönland.

Badtunnorna tillverkas i en handfull utföranden som lagerförs intill fabriken i Norrlångträsk.

Jordkällarna säljs uteslutande direkt från fabrik till slutkonsument. Vi har även viss produktion av fordonsdetaljer, våtrumsgolv i polyester, vägtrummor mm. Ca 25-30 personer arbetar idag med produktion, produktutveckling och administration på vår fabrik i Norrlångträsk.

 

Läs mer på www.sandstrombad.se

Värde 19 900 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...