Rena ditt vatten från bakterier, svampar, virus och parasiter! Värde 725 kr

Rena ditt vatten från bakterier, svampar, virus och parasiter! Värde 725 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Egentillverkat kolloidalt silver där vi som basprodukt använder vårt friska vatten från rullstensåsarna i Dalarna. Kolloidalt silver är en vattenreningsprodukt som renar vatten från bakterier, svampar, virus och encelliga parasiter.
Ingredienser: Destillerat vatten, silverjoner (10 mg per liter).

 

Med egen tillverkning, belägen i Åselby, Dalarna säljer vi direkt till kund, därav det låga priset och bästa kvalité. Kolloidalt silver består av 99,999–99,998% (10–20 ppm) vatten, vilket vi hämtar från naturskyddade Frostbrunnsdalen i Dalarna. Rullstensåsarna har gett delar av Dalarnas befolkning det renaste vatten i hundratals år, och just det vattnet utgör grund för att producera vårt Kolloidala Silver.

 

Kolloidalt silver lämpar sig fantastiskt bra till vattenrening, silverjonerna dödar bakterier, virus, svamp, och encelliga parasiter effektivt, samt hämmar virus och svamp att föröka sig. Silver är ett viktigt spårämne som används av kroppen, och det är godkänt inom livsmedelshanteringen.


Antimikrobiell effekt?
Ja, kolloidalt silver har antimikrobiell effekt! I sårsalvor och förbandsmaterial används kolloidalt silver, vilket alltså dödar mikroorganismer. Silver i rent metallisk form, och eller stora partiklar med tillsatser av salter, har däremot inte sådan effekt och ingår inte i denna produkt, och skall inte användas till rening av vatten (se argyria).

 

En fördel med att ha det i munnen och gurgla ett tag som ett munvatten, är att det hjälper till att döda bakterier, virus och svamp, vilket ger en bättre munhälsa. Du kan också spraya silvervatten eller applicera det på annat sätt på enklare sår och brännskador för en snabbare läkning, vilket till viss del används inom sjukvården idag.

 

Analys information:
https://halsokosthuset.se/img/cms/Silveranalys-22juni2017.pdf

https://halsokosthuset.se/img/cms/Silveranalys-del2.pdf


EG Nummer: EG231-131-3, CAS 7440-22-4
Rekommenderat dagligt intag: Blanda två teskedar kolloidalt silver per liter dricksvatten du vill rena, skaka om och låt stå 15 minuter. Vattnet är därefter klart att drickas.
Förvaras helst mörkt och svalt utom räckhåll för små barn.
Ursprung: Sverige
Vill du veta mer om Kolloidalt Silver kan du hitta mycket information via Google.
Sök på svenska, skriv i Googles sökfält: Kolloidalt Silver och effekter eller fördelar.
Exempel: Kolloidalt Silver fördelar
Sök på engelska, skriv i Googles sökfält: Colloidal Silver och effects eller benefits.
Exempel: Colloidal Silver benefits

 

Läs mer på www.halsokosthuset.se

Värde 725 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...