Få bort ogräs på hårda ytor i din trädgård! Värde 1 599 kr

Få bort ogräs på hårda ytor i din trädgård! Värde 1 599 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.

T30 Brännaren är en enkel liten brännare med piezotändar avsedd att få bort ogräs på hårda ytor i din trädgård. När du använder en ogräsbrännare ska du jobba snabbt.

Värmeexponeringstiden är 0,1 sek, därefter vissnar ogräset.

 

Ogräsbrännare kan användas på ytor med t.ex. plattor, asfalt eller grus.

 

T30 Komplett utrustning innehåller:

Brännare T30 med piezo tändare

Slang 2m inkl. koppling

Regulator 2,5bar

Gasolvagn för P6/P11

3,8kw

 

Om Svea Redskap

Svea Redskap AB bildades år 2002 och har som affärsidé att utveckla maskiner och trädgårdsredskap som skapar bättre förutsättningar för företag och konsumenter att hålla alla sorters ytor ogräsfria. Maskinerna och trädgårdsredskapen har som ledord effektivitet, enkelhet och ergonomi. Dessa produkter säljs under varumärket ”LUCKO”. Svea Redskaps VD och ägare är Martin Enkler.

Enkelt, effektivt, ergonomiskt. Vi vet att du som kund helst ser att ogräsbekämpning tar så lite som möjligt av din tid, därför har vi utvecklat enkla och effektiva trädgårdsredskap. Trädgårdsarbete sliter på kroppen, därför har vi tänkt mycket på ergonomi när vi utvecklat trädgårdsredskapen.

 

 Svea Redskap på Facebook

 Svea Redskap på Youtube

 

Läs mer på www.svearedskap.se

Värde 1 599 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...