Effektivt och lätthanterligt redskap för ogräsbekämpning - Värde 2 499 kr

Effektivt och lätthanterligt redskap för ogräsbekämpning - Värde 2 499 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.

Skjuthacka, radhacka, hjulhacka – kärt barn har många namn, vi kallar den hjulhacka! 

Hjulhackan är det bästa handredskapet eftersom arbetsmetoden med båda armarna, rak rygg och med hela kroppsvikten får man riktigt bra kraft framåt. Detta gör arbetet i trädgården enkelt, ergonomiskt och tidseffektivt. Redskapet är smidigt och lättmanövrerat. Det är steglös höjning på handtaget för att passa människor med olika längd, allt för att underlätta arbetet i trädgården.
 
Idag används hjulhackan till flera olika områden i trädgårdar och parker, men används fortfarande främst för ogräsrensning och kantskärning. Vi utvecklar ständigt tillbehör för nya arbetsområden.
Exempel på arbetsområden: grus, odling, snö, sandbunker och rabatter i parker och trädgårdar.
 
Till hjulhackan ingår standardskäret Rensbåge 25cm.

 

 

Om Svea Redskap

Svea Redskap AB bildades år 2002 och har som affärsidé att utveckla maskiner och trädgårdsredskap som skapar bättre förutsättningar för företag och konsumenter att hålla alla sorters ytor ogräsfria. Maskinerna och trädgårdsredskapen har som ledord effektivitet, enkelhet och ergonomi. Dessa produkter säljs under varumärket ”LUCKO”. Svea Redskaps VD och ägare är Martin Enkler.

Enkelt, effektivt, ergonomiskt. Vi vet att du som kund helst ser att ogräsbekämpning tar så lite som möjligt av din tid, därför har vi utvecklat enkla och effektiva trädgårdsredskap. Trädgårdsarbete sliter på kroppen, därför har vi tänkt mycket på ergonomi när vi utvecklat trädgårdsredskapen.

 

Läs mer på www.svearedskap.se

Värde 2 499 kr. Hur mycket bjuder du?

 Svea Redskap på Facebook

 Svea Redskap på Youtube

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...