Ett komplett SPA-bad med alla funktioner du behöver! Värde 99 000 kr

Ett komplett SPA-bad med alla funktioner du behöver! Värde 99 000 kr

- 2 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Ett komplett SPA-bad med alla funktioner du behöver. Badet har bl.a. formgjutna sittplatser, nackkuddar, massagepumpar och ledbelysning. Njut av ett avkopplande bad tillsammans med familjen eller kompisgänget året runt. SPA-badet är vinterisolerat och ett isolerlock ingår för bästa driftsekonomi. Effektiv renhållning med två filterkassetter och ozonrengöring gör badet lättskött. SPA:t finns i två olika färger blått alternativt vitt. Vi har valt Balboa värmesystem, med värmare och elektronik av högsta kvalité. Nordic SPA ditt kompletta SPA-bad.

 

Specifikation

Färg:  Blåsilvermelerad eller Vit 

Balboa Värmesystem (3 kw):  Ja 

Platser:  5 st sittplatser + 1 st liggplats 

Led-belysning: Ja 

Rymmer: 1600 liter 

Digital kontrollpanel: Ja 

Totalt antal jets: 120 st rostfria, varav 8 st stora hydromassage 

Isolering för nordiskt klimat:  Ja 

Massagepump: 3 st(3 hk/st) 

El:  220/380 Volt 

Cirkulationspump:  1 st 

Högtalare med slutsteg:  Ja  

 

Ladda ner produktblad

 

Om oss

Coolest.se ägs utav grossistföretaget EKC Nordic Trading AB som startades redan 1972 och som sedan dess varit i familjens ägo. Sedan 2007 har EKC Nordic Trading bedrivit grossistverksamhet med import av The MSpa utespa, AEE actionkameror, Gyroway ståhjulingar samt Cleanmate robotdammsugare. Företaget arbetar med marknadsföring och försäljning av dessa varumärken på den nordiska marknaden. Även försäljning av produkter anpassade för kampanjer och promotion är en del av verksamheten. 

 

Läs mer på www.coolest.se

Värde 99 000 kr. Hur mycket bjuder du?

 The MSpa Sverige på Facebook

 The MSpa Sverige på Youtube

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...