10-pack av storsäljaren kantstål i obehandlad corten! Värde 1 990 kr

10-pack av storsäljaren kantstål i obehandlad corten! Värde 1 990 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Corten obehandlat Kantstål

Metallkantstöd i tiopack. Corten i godstjocklek 2mm som får en fin rostpatina och håller i år efter år, 190mm höga (100mm + taggen 90mm).

 

Kantjärn av corten används för att få en snygg rabattkant efter egen design i din trädgård, genom att böja och forma kantstålet.

 

Det finns flera fördelar att endast använda stålkanter istället för kantsten.

En av fördelarna är att våra kantstål bultas samman efter varandra vilket ger en stabil och följsam linje som håller i år efter år och behöver till skillnad från kantsten inte något efterarbete för att stanna på plats.

 

Corten är den mest populära av alla metallkantstöd, den tillverkas av rosttrög cortenplåt som håller samma fina rostpatina i år efter år utan att rosta bort.

Cortenplåten har en speciellt sammansat stålblandning med bland annat koppar som hjälper till att bibehålla rostfärgen utan att rosta sönder.

 

För den som inte vill ha rostfärg i trädgården erbjuder vi varianterna varmförzinkat / galvat och svart pulverlack med grundfärg för extra bra

slitstyrka.

 

Vi erbjuder även fri frakt vid order där beloppet överstiger 3999 kr.

 

Om oss

Kantstål.se är en del av Inspira Design AB. Alla produkter tillverkas av oss själva i vår fabrik i norra Småland, och utöver produkterna här håller vi även på med räcken och trappor.

 

Läs mer på www.kantstal.se

Värde 1 990 kr. Hur mycket bjuder du?

 Följ Kantstål på Facebook

 Följ Kantstål på Instagram

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...