Fritera enkelt dina pommes krispiga och goda i en fritös! Värde 699 kr

Fritera enkelt dina pommes krispiga och goda i en fritös! Värde 699 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Fritera dina pommes krispiga och goda i en fritös, enkelt, snabbt och smidigt.

 

En fritös förvandlar dina sladdriga pommes till goda och krispiga. Den här modellen har en kapacitet på 2 liter och en behållare som är non-stickbelagd. Höljet är värmeisolerat så du slipper bränna dig på heta sidor.

 

Effekt: 1500W

Kapacitet: 2 liter

Värmeisolerande hölje i rostfritt stål

Non-stickbelagd behållare

Justerbar temperatur 180*C

Signallampa

Löstagbart lock med filter

Utbytbart filter

 

 

Om Severin

Severin är en av Europas största tillverkare av elektriska hushållsapparater. Företaget grundades 1892 och har sitt säte i Sundern i Tyskland.

Märket SEVERIN står för förstklassiga produkter med hög kvalitetsstandard sedan 120 år. Det som började med en liten smedja i Sundern 1892 räknas i dag till ett av de mest ansedda medelstora företagen i Tyskland. Cirka 2 600 SEVERIN-medarbetare producerar innovativa elapparater med utmärkt prisvärdhet för den internationella marknaden.

SEVERIN – företaget med tradition och stark varumärkesimage. Vi utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa elapparater för hushåll sedan mer än 60 år. Vi gör livet enklare och erbjuder en skönare livsstil för varje hem. SEVERIN är det okomplicerade märket för en målinriktad generation som uppskattar kvalitet och design i hushållet.

 

Läs mer på www.severinshop.se

Värde 699 kr. Hur mycket bjuder du?

 Severin på Facebook

 Severin på Instagram

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...