Prisvärd smartphone med snygg metalldesign! Värde 1 790 kr

Prisvärd smartphone med snygg metalldesign! Värde 1 790 kr

- 3 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Xiaomi Redmi Note 5A - en budgettelefon med funktioner som en flaggskeppstelefon. Snygg metalldesign men ändå lätt, kraftfull kamera med ansiktsigenkänning och trippel kortplats (2 sim och ett minneskort). Kombinationen av funktionalitet och elegant utseende gör den till en idealisk smartphone för daglig användning. Global version med alla våra nödvändiga 4G band.

 

Xiaomi Redmi Note 5A Global lanserades i september 2017. Telefonen har en 5,50-tums pekskärmskärm med en upplösning på 720 pixlar x 1280 pixlar. Den levereras med alla nödvändiga 4G-nätverk som behövs i Europa.

 

Xiaomi Redmi Note 5A drivs av Quad-core Snapdragon 425-processor och den levereras med 2 GB RAM. Telefonen kommer med 16 GB internt minne som kan utökas upp till 128 GB via ett microSD-kort i ett tredje slot. Redmi Note 5A har en 13-megapixel primär kamera på baksidan och en 5 megapixel främre kamera för selfies. En fantastisk kamera med ansiktsigenkänning. Fantastiskt för en budget telefon.

 

Xiaomi Redmi Note 5A kör Android 7.0 och drivs av ett 3080mAh batteri. Det mäter 153 x 76,20 x 7,50 (höjd x bredd x tjocklek) och väger 150 gram.

 

Xiaomi Redmi Note 5A är en dual SIM (GSM + CDMA och GSM + CDMA) smartphone som accepterar Nano-SIM och Nano-SIM. Anslutningsmöjligheter inkluderar Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 3G och 4G. Sensorer på telefonen inkluderar Compass Magnetometer, Proximity Sensor, Accelerometer, Ambient Light Sensor och Gyroskop.

 

Läs mer på www.mi-store.se

Värde 1 790 kr. Hur mycket bjuder du?​

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...