Medelstor varmkompost, perfekt till det lite större hushållet! Värde 4 580 kr

Medelstor varmkompost, perfekt till det lite större hushållet! Värde 4 580 kr

- 2 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


JK270 Vår medelstora manuella varmkompost

JK270 är vår medelstora varmkompost. den är perfekt till det lite större hushållet med upp till 6 personer, dagiset eller det lilla företaget.

Varmkomposten är mycket enkel och bekväm att använda och förvandlar ditt matavfall till den finaste kompostmull på ca 3 månader. Det som krävs för att lyckas är att man tillsätter en tiondel pellets till avfallet och roterar komposten regelbundet.

Konstruktionen gör komposten skadedjurssäker.

Det medföljande högre markstativet möjliggör placering av skottkärra under komposten vilket gör den mycket lätt att tömma!

 

Bra att veta:

– Yttermått 1160×886 mm
– Vikt 38 kg
– Kapacitet Upp till 30 liter/vecka
– Isolering 50 mm EVA
– Ytterhölje i galvaniserad lackad stålplåt.
– Skadedjursäker.
– Tillverkad av 100% återvinningsbart material.

 

Som tillval finns ett stativ för montering på vägg.

Komposten levereras omonterad, monteringsanvisning medföljer.

Frakt tillkommer med 510 SEK (DHL – Hemleverans med avisering).

Passa även på att beställa någon av våra populära trädgårdsredskap.

 

 

Om oss

Joraform AB har sedan 1990 utvecklat och marknadsfört kompostmaskiner och mindre varmkomposter för lokal kompostering av hushållsavfall. Vi är ett kompostföretag med stor kunskap och erfarenhet av lyckad varmkompostering. Vi har samarbetat med Naturvårdsverket i komposteringsprojekt där flera hundra hushåll deltagit, Sveriges Lantbruksuniversitet har gjort analyser och odlingsförsök på färdig kompost. Joraform är i ständig utveckling. Det började med vår roterande varmkompost för det enskilda hushållet. Idén med den roterande kompostbehållaren som vi var först med på marknaden, har vi fortsatt att utveckla. Numera har vi lösningar för kompostering av matavfall för upp till flera hundra hushåll.

 

Läs mer på www.joraform.se

Värde 4 580 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...