Få platt hår samtidigt som du behåller den naturliga volymen! Värde 799 kr

Få platt hår samtidigt som du behåller den naturliga volymen! Värde 799 kr

- 2 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


CB7480 Keratin Protect Straight Brush

Platt, rakt hår är supersnyggt - men vill du ge ditt hår lite mer "oomph"? Nu kan du få platt och glansigt hår men samtidigt behålla den naturliga volymen. Remington Keratin Protect CB7480 är en plattång och borste i ett. Den uppvärmda borsten kammar ut håret samtidigt som det blir plattat helt utan att ta bort hårets naturliga volym.

Det stora borsthuvudet i elegant grå design och detaljer i roseguld är utrustad med keramiska borststrån belagda med Keratin och mandelolja som gör att du får ett glansigt och lent resultat och dessutom ett hår som ser friskt ut från rot till topp.

Med tre temperaturer upp till 230ºC kan du själv välja den temperatur som passar just ditt hår och den tunna kanten tillåter dig att komma extra nära hårets rot vid styling. Keratin Protect CB7480 är utrustat med antistatisk teknologi som kapslar in hårets naturliga fuktighet och ger dig ett resultat som är silkeslent, mjukt och med mindre frizz.

För att du ska behålla ditt hårs naturliga volym har vi designat borsten så att den även klarar av att platta större hårsektioner – perfekt för dig med tjockare hår!

 

Allt i ett:

Denna 2-i-1 uppvärmda borste plattar och borstar ditt hår på en och samma gång så att du effektivt och enkelt kan uppnå ett vackert silkeslent resultat. Tack vare den antistatiska teknologin behöver du inte oroa dig att ditt vackra resultat ska förstöras av flygigt hår, fuktigheten i håret kapslas in och risken för statisk elektricitet minskas avsevärt.

 

Vackert och starkt hår

Tack vare de keramiska borststråna belagda med Keratin och mandelolja kommer ditt hår inte bara kännas bättre, det kommer dessutom att se glänsande och friskt ut. 

 

Funktioner

  • Avancerade keramiska borststrån med Keratin och Mandelolja
  • Jongenerator som minskar risken för statisk elektricitet
  • Stort keramisk borsthuvud som även klara av större hårsektioner
  • Speciellt designad av våra exporter för att komma nära hårets rötter – för extra mycket volym
  • 3 temperaturer: Låg (150), Medium (190) & Hög (230)
  • Separat knapp för temperaturval
  • Redo att användas på endast 30 sekunder
  • 3 meter lång sladd med roterande fäste
  • Voltomställning för hela världen
  • 5 års garanti

 

Värde 799 kr. Hur mycket bjuder du?

 

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...