Njut av ett varmt och skönt höstbad i en badbalja för vuxna! Värde 2 295 kr

Njut av ett varmt och skönt höstbad i en badbalja för vuxna! Värde 2 295 kr

- 10 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Äntligen är den här, succéprodukten, Badbaljan Coolest. Njut av ett varmt och skönt bad efter en lång och stressig arbetsdag. Har du inget badkar är det tråkiga duschar som gäller, och det är ju inte alls lika mysigt! “Badbaljan Coolest för vuxna” är den perfekta lösningen. Och tänker du nu att badbaljor bara är till för bebisar får du tänka om, den här baljan är stor nog att rymma en fullvuxen man!

 

Baljan från Coolest är stabil och kompakt. Den är perfekt för dig som har ett litet badrum och inte får plats med ett vanligt badkar. Den rymmer ca 200 liter vatten, men när du sitter i den räcker det med ungefär hälften, och då får du ändå det sköna och varma vattnet upp på överkroppen och över knäna. En korg medföljer som kan rymma ditt schampo eller något gott att dricka. Det lätt att tappa ur baljan när det är färdigbadat då den är försedd med en avloppsslang.

 

Badbaljan från Coolest är drömmen för dig som gillar att bada!

 

Specifikation

Längd uppe: 86 cm  

Bredd nere: 44 cm  

Bredd uppe: 52 cm  

Vikt ca: 5 kg  

Rymmer: 200 L vatten  

Använd endast: 100 L vatten  

Färg: Vit, blå, svart, grön, gul, lila, ljusrosa, ceriserosa och orange.

 

Ladda ner produktblad här.

 

Läs mer på www.coolest.se

Värde 2 295 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...