Luft-vattenvärmepump tillverkad med den senaste teknologin! Värde 46 000 kr

Luft-vattenvärmepump tillverkad med den senaste teknologin! Värde 46 000 kr

- 1 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Bonus Air 10 är utvecklad och testad i Norrland under strängt klimat i 5 års tid. Bonus Air 10 har en nominell maximal uteffekt på 10 kW och täcker de flesta fastigheter från 80-200 m².

Bonus Air 10 är tillverkad med den senaste teknologin i de mekaniska komponenterna. Den har även ett sofistikerat programstyrt optimeringssystem för bästa prestanda. Denna kombination ger ett effektivt uppvärmningssystem med en värmefaktor upp till 4,52. Bonus Air 10 är byggd för lång livslängd och säker drift.

Alla värmepumpar med dess komponenter är testade innan de lämnar fabriken och de är förprogrammerade för snabb och säker installation. Värmepumpen är konstruerad som en så kallad MonoBlock. Detta innebär att alla komponenter är inbyggda i utedelen. Detta gör den mycket enkelt att installera utan krav på en certifierad kyltekniker.
Alla komponenter till Bonus Air 10 har långtidstestats vid test och utveklingscenter i Kiruna. Vi lämnar sannolikt en av marknadens bästa garantier. Det förutsätter dock en lagenlig och dokumenterad installation: 10 år på kompressor och 3 år på värmepumpsfunktionen.

 

 

Fakta

Bonus Air 10 ger en god uppvärmings-ekonomi vid utomhustemperatur ända ner till -20C

Du som har ett vattenburet värmesystem kan enkelt komplettera med en Bonus Air 10. Bonus Air 10 är enkel att installera mot alla vattenburna värmesystem. Detta gör att du kan behålla din befintliga panna både som backup eller som komplement. Det gör också installationen enkel och prisvärd då du inte behöver göra några större ingrepp i din värmeanläggning.

 

Det bästa av två världar

Att kombinera luft/vatten med exempelvis ved eller pellets kan göra dig till en vinnare. Att enbart elda när det är som kallast, minskar din års-arbetsinsats samtidigt som du inte nyttjar el när den är som mest värdefull. Framtiden eltariffer kan ju komma att öka med köldkurvan.

I de fall då fastigheten saknar värmepanna eller ackumulatortank kan man installera Baxi tekniktank. Denna tank har garderobsmått och kan förutom Bonus Air 10 även anslutas mot t e x vattenmantlad pelletskamin och/eller solvärme.

 

Om Baxi

I snart tre decennier har våra pannor värmt svenska hem. För oss på Baxi går miljö och service hand i hand. Att välja ett värmesystem från Baxi är ett smart val som värnar om miljön för framtida generationer.

Vi på Baxi levererar produkter inom värme och uppvärmning - vedpannorpelletspannorpelletskaminerbraskaminer och solpaneler. I vårt klimat uppe i norr är pålitlig värme ett måste i varje boende. Med produkter från Baxi kan du alltid känna dig trygg att du har effektiva, miljövänliga och pålitliga värmeprodukter. Värme och trygghet är också värdeord som genomsyrar hela vårt arbetssätt och vår attityd mot våra kunder.

 

 Ladda ner manual

 Ladda ner produktblad

 

Läs mer på www.baxi.se

Värde 46 000 kr. Hur mycket bjuder du?

 Baxi på Facebook

 Baxi på Youtube

Kontakta kundservice

Vad är summan av
 
/* */
Loading...